1/7/14

Accés restringit a la zona centre de Calella de Palafrugell

Segons que indica l'Ajuntament de Palafrugell en el seu web, han restringit l'entrada de vehicles a la zona centre de Calella. A partir de l'1 de juliol, i durant tota la temporada d'estiu, l'accés de vehicles a la zona centre de Calella de Palafrugell estarà restringit i controlat mitjançant una càmera. El control d'accés a aquesta zona es fa mitjançant una càmera de control fotogràfic, ubicada a la cruïlla del carrer Chopitea amb el carrer Lepant.
L'Ajuntament deixa clar que qualsevol vehicle que accedeixi a la zona sense la corresponent autorització serà sancionat de manera automàtica, per la qual cosa caldrà estar molt atent a les indicacions. 

Els carrers afectats de la zona centre de Calella de Palafrugell són els següents: Carrer Chopitea a partir de la cruïlla amb el carrer Lepant, Plaça Sant Pere, Carrer Les Voltes, Carrer Calau, Carrer Francesc Estrabau fins la cruïlla amb el carrer Mediterrani.
Per sol·licitar l'autorització, les persones interessades han d'adreçar-se a la Policia Local de Palafrugell. Poden sol·licitar l'autorització els veïns dels carrers afectats, les persones que hi estiguin temporalment de lloguer, les persones que hi tinguin una plaça d'aparcament (ja sigui en règim de lloguer o de propietat), els professionals liberals i les activitats comercials de la zona i també les persones amb mobilitat reduïda.
El mapa de la zona el podeu consultar en el següent enllac: