1/7/20

platja del Golfet tancada


foto: Ràdio Palafrugell
Degut al risc d'esllavissades i de despreniments de roca de les parets de la platja del Golfet, l'accés a la platja no està permés, la qual cosa ha estat senyalitzada amb tanques i cartells com el de la fotografia. Malgrat la prohibició i l'evident risc que comporta, hi ha gent que fa cas omís als avisos i les prohibicions i hi accedeix, com es pot comprovar a la següent fotografia, presa el mateix dia que la superior, l'1 de juliol de 2020. 

Segons que informa Ràdio Palafrugell, la policia municipal va ordenar el desallotjament de la platja el dia 24 de juny. Sembla ser que hores d'ara l'Ajuntament sanciona amb fortes multes els que contravenen la prohibició. 
foto: Ràdio Palafrugell
Per altra banda, encara que la competència per arreglar les parets de la cala és del Servei Provincial de Costes a Girona del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic de l'Estat, degut a la seva inacció, l'Ajuntament de Palafrugell s'ha ofert a realitzar obres de reparació en aquest indret. Podeu llegir i escoltar la notícia sencera clicant el següent enllaç.