28/3/12

La revista de viatges National Geographic Traveler col·loca Calella de Palafrugell entre les millors destinacions turístiques per a la primavera 2012

La versió digital de la revista de viatges nord-americana National Geographic Traveler torna a incloure entre els millors atractius turístics, a escala mundial, la Costa Brava i en concret fent referència a Calella de Palafrugell. La revista, tot un referent a nivell turístic ha creat una nova llista de destinacions turístiques per viatjar-hi durant aquests propers mesos, a la primavera. Entre les destinacions també destaca la ciutat de Girona durant l’exposició Girona, Temps de Flors, al costat de països i localitats situades a Turquia, Washington, Gal·les, Àustria, Xile i Noruega, entre d’altres.

A la descripció de la Costa Brava, el text escrit per Marilyn Terrell, periodista i cap de recerca de la revista, descriu aquest espai de la Costa Brava com una regió “amb colors vibrants” però també parla dels cafès i les terrasses a l'aire lliure de Calella de Palafrugell; les “onades de color turquesa” i “les platges de sorra blanca de còdols” del cap de Creus i les cascades de flors de la catedral de Girona durant la mostra Girona, Temps de Flors. Calella de Palafrugell ha tornat a entrar, per segona vegada en només cinc mesos, a formar part d’aquesta llista.
Podeu consultar la publicació clicant aquí.