9/1/12

Atenció amb el radar de Platja d'Aro


L'objectiu dels radars de velocitat en carretera és reduir la sinistralitat. Però molts consideren que en algunes ocasions semblen concebuts amb finalitat recaptatòria. Aquest podria ser el cas del radar de Platja d'Aro. Aquest radar bat xifres rècord: posa 133 multes al dia. Cada dia recapta un mínim de 6.650 euros. Una mina en temps de crisi. Des que la Generalitat va instal·lar fa cinc mesos aquest radar, ja acumula gairebé 21.000 sancions per excés de velocitat. Cada multa són 100 euros, encara que si es paga abans de 20 dies és la meitat. L'Ajuntament de Platja d'Aro es queixa que està mal indicat. En aquest tram es passa amb immediatesa de 100 a 80 quilòmetres per hora per la presència d'una corba. Però molts conductors no veuen els panells amb suficient antelació i acumulen una multa darrere l'altra, donant-se el fet que molts infractors són veïns de Platja d'Aro. Per això, el consistori ha demanat a Trànsit que millori la senyalització d'aquest tram. El Servei Català de Trànsit ja ha anunciat que instal·larà nous panells lluminosos, la setmana que ve, per alertar de la presència del radar.
font: diaris ABC i La Vanguardia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Soy un amante como muchos otro más, de nuestra Costa Brava y sobre todo de Calella de Palafrugell, pero últimamente tengo miedo de trasladarme en coche por cauasa de la mala instalación de un radar que por falta de sentido comun esta mal señalizada y los buenos conductores nos transformamos en infractores en unos segundos y de metros!!!. Propongo que se solucione esta causa ya reconocida, y se nos pueda devolver el coste de las multas injustas por las causas ya demostradas.
Muy atentamente, un usuario de las carreteras que pagamos todos.

Anònim ha dit...

Estoy en período de pago con descuento... Esto es una vergüenza, soy uno de los 133 diarios: a 98 km/h con limitador de velocidad.